Valentinusstraat, fietser gevallen door gaten in het wegdek.

Situatie op 230721
Situatie op 230721

Update: De gaten zijn ondertussen gedicht door Team Werkplaats van de gemeente maar zoals onderstaande foto aantoont is dit niet de eerste keer geweest. Het probleem is vooral de snelheid die fietsers op dit punt halen, de gaten zijn praktisch niet zichtbaar en zelfs nu ze gedicht zijn is het wegdek nog steeds heel oneffen.

Fietsers die van de moskee de berg af richting Halstraat rijden halen gemakkelijk 35km/u op dit punt. De enige oplossing is dit volledig beschadigd stuk wegfrezen en vervangen met nieuw en glad asfalt. Momenteel is het een kwestie van tijd vooraleer hier weer een fietser zal vallen.

270721: herstelling werd uitgevoerd door Team Werkplaats van de gemeente.

Onderstaande video toont aan hoe je zonder te trappen gemakkelijk 35km/u haalt op het punt waar het wegdek beschadigd is.

Gerelateerd

74. Kloosterstraat, zandophoping

Slechte staat van de weg door zandophoping en slechte asfalt. Volg alle meldingen hier op.

75. Grauwzustersstraat, ontoereikende signalisatie bij werken op fietspad.

Werken op het fietspad ter hoogte van Grauwzustersstraat 13 veroorzaken gevaar voor schoolgaande fietsers. De signalisatie der werken in ontoereikend. Volg alle meldingen hier op.

77. Obbeekstraat, gat in wegdek

Gat in wegdek ter hoogte van 102 vormt een gevaar voor fietsers. Volg alle meldingen hier op.

78. Westlaan; fietspad op scholenroute is overgroeid door struikgewas.

Fietspad op scholenroute is overgroeid door struikgewas. Volg alle meldingen hier op.

76. Grauwzusterstraat, Gras bedekt 1/3 van het fietspad.

Gras bedekt 1/3 van het fietspad, dit is langs een drukke scholenfietsroute. het gras moet daar volledig verwijderd worden op de klinkers zodat de volledige...

72. Mijnwerkerslaan: bermbegroeiing neemt de helft van het fietspad in beslag.

De bermbegroeiing in de mijnwerkerslaan tegenover de schacht neemt de helft van het fietspad in beslag (zie foto boven). Tegenover het bedrijf Preton is het...

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Vanaf nu kan je 3-maandelijks fietsnieuws en inspiratie ontvangen in je mailbox! Hoe werkt het? Vul hieronder je mailadres in en klik op "inschrijven". Wij zorgen voor de rest!

Fietsersbond Heusden-Zolder verbindt zich ertoe uw e-mailadres uitsluitend voor de bovenvermelde doeleinden te gebruiken. Het zal in geen geval gebruikt worden voor politieke, commerciële of andere doeleinden.