zomerfietstocht Fietsersbond zondag 8 augustus 13u30u, BIB Heusden

Op zondag 8 augustus om 13u30 organiseert de Fietsersbond zijn derde zomerfietstocht. Vertrekplaats: de BIB in Heusden Dorp. Ook ditmaal wordt het weer een mooie rit langs de 7 kerkdorpen met tussentijdse stopplaatsen, einde rond 17u. Fons en zijn makkers begeleiden de tocht zodat alles weer veilig verloopt.

Wij zien dit als een kans om de kring “Vrienden van de Fietsersbond” uit te breiden. Op naar het dorp waar het lokaal verkeer meer fietsers telt dan auto’s! Want wist je dat meer dan 50% van de autoritten in eigen buurt plaats vindt?

Verspreid deze uitnodiging gerust binnen uw eigen omgeving of vereniging en noteer de datum eventueel alvast in je agenda. Een week vooraf volgt nog bijkomende praktische info. Voorafgaand inschrijven is niet nodig.

We hopen samen met jullie binnenkort onze mooie gemeente te doorkruisen!

Tot dan?

Hieronder de link naar onze vorige fietstocht.

Gerelateerd

Procedure fietsen in groep

Fietsen in schoolverband biedt tal van voordelen voor zowel leerlingen als de gemeenschap in zijn geheel. Het is een duurzame manier van vervoer die niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor de gezondheid van jongeren. Door te kiezen voor de fiets in plaats van de auto, wordt er minder CO2-uitstoot geproduceerd en wordt er bijgedragen aan een schonere en gezondere omgeving.

Fietsersbond neemt deel aan campagne Mooimakers

De zwerfvuilcampagne MOOIMAKERS van Limburg.net is voor de fietsersbond de geschikte gelegenheid om bij te dragen aan een proper straatbeeld.

Fietsersbond bezoekt fietspaden in Zeeland

De Fietsersbonden Heusden-Zolder en Zonhoven zijn met de firma Ecobeton uit Sint-Truiden de modulaire fietspaden gaan testen in Zeeland.