De winnaars van de Winkel hier, pak je fiets! actie.

Naar de winkel? Dat doe je lokaal en met de fiets! De Fietsersbond, het bestuur van Heusden-Zolder en de Middenstand promoten het winkelhieren en de fiets als het ideale koppel, want wie duurzaam winkelt is een held voor ons allemaal!

‘Winkelhier, pak je Fiets!’ was een leuke fiets-fotowedstrijd voor alle inwoners van Heusden-Zolder. Zes burgers wonnen een GPS-toestel voor de fiets of een gezinspakket voor een dag in binnenspeeltuin Tarzan & Jane. Wij stellen ze graag aan jullie voor:

Gerelateerd

Boekt Feest en Boekt Fietst!

Tijdens het Pinksterweekend werd het duidelijk dat Boekt niet alleen kan feesten maar ook fietsen. De fietsparking aan de ingang werd veelvuldig gebruikt en de...

Fietsersbond geeft fietseducatie tijdens “Boekt Feest”

Een mooie voorbereiding voor later op de weg. Het organiserend buurtcomité uit Boekt zorgde voor dit prachtig parcours tijdens deze familienamiddag.

Fietsersbond: een van de actiefste van Vlaanderen

De Fietsersbond wordt door de koepelvereniging jaarlijks gequoteerd en ontvangt hiervoor een beperkte subsidie. Elementen hierbij zijn aantal overlegmomenten (intern en extern), deelname aan commissies, publieke...