Ontdek onze duurzame helden met de fiets!

De gemeentelijke adviesraad voor ontwikkelingssamenwerking (kortweg GROS) maakte i.s.m. Fietsersbond Heusden-Zolder en de duurzame helden van onze gemeente een Heldenfietstocht (ondersteund door lokaal bestuur Heusden-Zolder). Deze fietstocht toont je mooie plaatsen in Heusden-Zolder en laat je kennismaken met onze vele lokale helden die zich dagelijks inzetten om hun organisatie duurzamer te maken.

Tot en met 20 september kan je genieten van een heerlijke fietstocht door Eversel, Heusden en Berkenbos en hou je even halt bij onze duurzame helden. Ontdek er zelf hoe zij zich engageren om duurzaam te zijn. Wie bovendien alle opdrachten en vragen langsheen de route kan oplossen, maakt kans op één van de vele leuke prijzen!

Volg je de route liever via jouw smartphone? Installeer Komoot en scan de QR-code!


Hoe maak je kans?

  • Bij elke held vind je een infoplaat van onze Heldenfietstocht, voorzien van een QR-code naar de digitale vraag.
  • Scan de QR-code op elke stopplaats en stuur je antwoord digitaal door via je smartphone.
  • Geen fan van smartphones? Haal dan de routegids af in het gemeentehuis, bibliotheek, CC MUZE, Kameleon Huis van het Kind of het toeristisch infokantoor. Vul dan achteraan het boekje je antwoorden in en geef je ingevulde boekje voor 20 september af aan het onthaal van het gemeentehuis, bij het toeristisch infokantoor of in de bib. Denk eraan om je contactgegevens in te vullen!
Laat een reactie achter
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties