Interview met Paul Coolen: Hoe de Fietsersbond Heusden-Zolder zich inzet voor Trage Wegen

Trage Wegen vzw heeft de voorzitter van de Fietsersbond in Heusden-Zolder, Paul Coolen, geïnterviewd over onze inzet voor trage wegen.

Voeg een reactie toe

In het interview worden verschillende vragen behandeld, zoals waarom de Fietsersbond zich voor trage wegen is gaan inzetten, hoe het idee voor het maandelijks in de kijker zetten van trage wegen is ontstaan, en hoe de Fietsersbond omgaat met conflicten tussen voetgangers en fietsers op trage wegen.

Ook wordt besproken hoe we het STOP-principe hanteren, hoe de activiteiten voor de Dag van de Trage Weg tot stand zijn gekomen, en hoe we pleiten voor de installatie van naambordjes langs trage wegen.

Verder wordt ingegaan op ons standpunt over de verharding van trage wegen en of ze bij de keuze van de ondergrond rekening houden met de primaire gebruiker.

Het volledige interview is te lezen op de website van Trage Wegen VZW.

In het kader van het interview met Paul van de Fietsersbond Heusden-Zolder, heeft Trage Wegen VZW ook de aandacht gevestigd op de trage wegen van Heusden-Zolder met een schitterende fietsroute van de maand. Bekijk deze route via onderstaande knop.

Deel Dit Artikel
Laat een reactie achter

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *