De digitale fietsroutekaart is er!

Heusden-Zolder is fan van de fiets. Maar via welke route fiets je nu het best naar school, het werk, de jeugdlokalen, sportclub, bibliotheek, CC Muze en de bakker?

 

In samenwerking met Mobiel 21 en de fietsersbond ontwikkelde het lokaal bestuur een digitale fietsroutekaart. De functionele fietser kan zo de veilige, aanbevolen route kiezen. De digitale fietsroutekaart kan je bekijken via deze link. Bij elke wijziging van de verkeerssituatie wordt de kaart aangepast zodat ze altijd actueel is.

Gerelateerd

Word vriend

Neem jij ook bewust de fiets voor korte verplaatsingen? Vind jij dat onze fietspaden veiliger moeten zijn? Wil ook jij meer aandacht voor de veiligheid van fietsende kinderen op straat? Wel, dan nodigen wij je uit om vriend te worden van de Fietsersbond Heusden-Zolder! Wij willen zo een brede fietsbeweging opstarten van functionele fietsers, zij die hun boodschappen en bezoekjes al peddelend doen. Doe mee voor een goede gezondheid, meer verkeersveiligheid en een beter milieu.

Word vriend van onze club

Neem jij ook bewust de fiets voor korte verplaatsingen? Vind jij dat onze fietspaden veiliger moeten zijn? Wil ook jij meer aandacht voor de veiligheid van fietsende kinderen op...

25. P. Paquaylaan, steenslag op fietspad

Permanente steenslag op fietspad ter hoogte van de vrachtwagenparking.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Vanaf nu kan je 3-maandelijks fietsnieuws en inspiratie ontvangen in je mailbox! Hoe werkt het? Vul hieronder je mailadres in en klik op "inschrijven". Wij zorgen voor de rest!

Fietsersbond Heusden-Zolder verbindt zich ertoe uw e-mailadres uitsluitend voor de bovenvermelde doeleinden te gebruiken. Het zal in geen geval gebruikt worden voor politieke, commerciële of andere doeleinden.