De digitale fietsroutekaart is er!

Heusden-Zolder is fan van de fiets. Maar via welke route fiets je nu het best naar school, het werk, de jeugdlokalen, sportclub, bibliotheek, CC Muze en de bakker?

 

In samenwerking met Mobiel 21 en de fietsersbond ontwikkelde het lokaal bestuur een digitale fietsroutekaart. De functionele fietser kan zo de veilige, aanbevolen route kiezen. De digitale fietsroutekaart kan je bekijken via deze link. Bij elke wijziging van de verkeerssituatie wordt de kaart aangepast zodat ze altijd actueel is.

Gerelateerd

Analyse van autoritten over korte afstand in Heusden-Zolder

Elke dag 3x rond de wereld Versie juni 2023 Inleiding: Onze gemeente wordt dagelijks overspoeld door lokaal autoverkeer: meer dan de helft van alle ritten zijn over korte...

Word vriend

Neem jij ook bewust de fiets voor korte verplaatsingen? Vind jij dat onze fietspaden veiliger moeten zijn? Wil ook jij meer aandacht voor de veiligheid van fietsende kinderen op straat? Wel, dan nodigen wij je uit om vriend te worden van de Fietsersbond Heusden-Zolder! Wij willen zo een brede fietsbeweging opstarten van functionele fietsers, zij die hun boodschappen en bezoekjes al peddelend doen. Doe mee voor een goede gezondheid, meer verkeersveiligheid en een beter milieu.

Word vriend van onze club

Neem jij ook bewust de fiets voor korte verplaatsingen? Vind jij dat onze fietspaden veiliger moeten zijn? Wil ook jij meer aandacht voor de veiligheid van fietsende kinderen op...