Blijven fietsen allemaal

De VSV (Vlaamse Stichting Verkeerskunde) pakt uit met de eerste fietscampagne die nog tot 20 Juni loopt en als doelstelling heeft om iedereen aan het fietsen te zetten. Deze actie werd ook op onze website gepubliceerd.

Dirk, lid van onze fietsersbond, stuurde deze foto door. De slogan van de fietscampagne wordt blijkbaar op heel wat fietspaden gespoten. Wij zijn niet alleen, dit vonden wij terug in enkele kranten: de gemeente Eeklo heeft op tientallen plaatsen in de stad een identieke boodschap aangebracht op hun fietspaden om iedereen aan te moedigen om te blijven fietsen en in Pepingen zijn ze hier ook mee van start gegaan.

Ben jij nog ergens deze boodschap tegengekomen? Laat het ons weten of beter, maak een foto en stuur dit naar heusden-zolder@fietsersbond.be. Wij publiceren het op onze website.

Gespot door Danny op de Elsstrekenweg-Bokrijkweg, Heerstraat.

Gerelateerd

Fietsersbond bezoekt fietspaden in Zeeland

De Fietsersbonden Heusden-Zolder en Zonhoven zijn met de firma Ecobeton uit Sint-Truiden de modulaire fietspaden gaan testen in Zeeland.

Door Zolder Centrum rijden is tijdverlies

De Fietsersbond onderzocht hoe lang je er met de wagen over doet van het rond punt (Bloemelingen) tot aan de EGR/Spar (richting autostradebrug): via het centrum Pironlaan/Inakker of via de Bieststraat/Elf Novemberstraat.

Zomerfietstocht 2022 Fietsersbond

Zaterdag 23 Juli organiseerde de Fietsersbond haar 4de zomertocht. Met 65 deelnemers werd het een tocht van 30km langs de trage wegen en over de fietspaden.

Straten met een knip in Zolder

Naar aanleiding van de actie “Knip De Drij Dreven” ging de Fietsersbond op zoek naar voorbeelden van straten die sinds jaren geknipt zijn

Fietsersbond applaudisseert voor de fietsers

Op 3 juni is het Wereld-Fietsdag met daaraan gekoppeld Applausdag voor de fietsers.

Brandstof te duur? Verander van pomp!

Onder het motto “Brandstof te duur? Verander van pomp!” lanceert de Fietsersbond een ludieke video. Het leven wordt steeds duurder. Ook de prijs aan de pomp stijgt fors. Met de fiets kan je dus heel wat besparen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Vanaf nu kan je 3-maandelijks fietsnieuws en inspiratie ontvangen in je mailbox! Hoe werkt het? Vul hieronder je mailadres in en klik op "inschrijven". Wij zorgen voor de rest!

Fietsersbond Heusden-Zolder verbindt zich ertoe uw e-mailadres uitsluitend voor de bovenvermelde doeleinden te gebruiken. Het zal in geen geval gebruikt worden voor politieke, commerciële of andere doeleinden.