4. Kerkenbosstraat, fietspad geblokkeerd

Voertuigen staan in overtreding geparkeerd ter hoogte van een wegversmalling, hetgeen een gevaar vormt voor fietsers op deze scholenfietsroute.

Politie noemde het oorspronkelijk geen overtreding. In de toekomst zou gemeente dit type versmalling aanpassen. Een tweede melding op 180321 resulteerde in een controle door de verkeersdienst. De bestuurder die de fietsdoorgang blokkeerde werd hierover aangesproken en zou de wagen elders parkeren.

Update 250321: eigenaar van de wagen heeft de wagen aan de andere kant van de wegversmalling geplaatst, de doorgang voor de fiets wordt nog steeds deels geblokkeerd maar er is nu wel meer ruimte om te passeren.

Situatie 180321
situatie 250321: wagen staat nu aan de andere kant van de wegversmalling.

Gerelateerd

74. Kloosterstraat, zandophoping

Slechte staat van de weg door zandophoping en slechte asfalt. Volg alle meldingen hier op.

75. Grauwzustersstraat, ontoereikende signalisatie bij werken op fietspad.

Werken op het fietspad ter hoogte van Grauwzustersstraat 13 veroorzaken gevaar voor schoolgaande fietsers. De signalisatie der werken in ontoereikend. Volg alle meldingen hier op.

77. Obbeekstraat, gat in wegdek

Gat in wegdek ter hoogte van 102 vormt een gevaar voor fietsers. Volg alle meldingen hier op.

78. Westlaan; fietspad op scholenroute is overgroeid door struikgewas.

Fietspad op scholenroute is overgroeid door struikgewas. Volg alle meldingen hier op.

76. Grauwzusterstraat, Gras bedekt 1/3 van het fietspad.

Gras bedekt 1/3 van het fietspad, dit is langs een drukke scholenfietsroute. het gras moet daar volledig verwijderd worden op de klinkers zodat de volledige...

72. Mijnwerkerslaan: bermbegroeiing neemt de helft van het fietspad in beslag.

De bermbegroeiing in de mijnwerkerslaan tegenover de schacht neemt de helft van het fietspad in beslag (zie foto boven). Tegenover het bedrijf Preton is het...

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Vanaf nu kan je 3-maandelijks fietsnieuws en inspiratie ontvangen in je mailbox! Hoe werkt het? Vul hieronder je mailadres in en klik op "inschrijven". Wij zorgen voor de rest!

Fietsersbond Heusden-Zolder verbindt zich ertoe uw e-mailadres uitsluitend voor de bovenvermelde doeleinden te gebruiken. Het zal in geen geval gebruikt worden voor politieke, commerciële of andere doeleinden.