FIETSER VAN DE WEEK

Raymond Beerten

woensdag, 13 november 2019

Raymond Beerten uit Schreverland is een fervente - maar niet fanatieke - fietser. Hij gebruikt zijn vehikels (vier exemplaren!) graag, maar soms vervalt hij naar eigen zeggen nog in gemakzucht. "Of noem het voor mijn part luiheid. Dan heb ik een - flauw - excuus om toch de auto te nemen," zo relativeert hij zelf. Maar Raymond benadrukt ook dat de Fietsersbond en de ijveraars erachter hem danig helpen om hem fietsers- of sportief geweten ... (nee, niet "te schoppen" maar...) aan te praten. Dus doet hij hoe langer hoe meer zijn best.Bron: Internetgazet heusden-zolder.eu


Wil je ook een fietser van de week nomineren? Mail dan naar paul.coolen@telenet.be.
Zorg wel voor een goede, liggende foto.


Fietsers van de vorige weken:

 • woensdag, 06 november 2019

  Elke Martens is moeder van 3 kinderen en rijdt 4 keer per week met de fiets vanuit de Haverveldstraat naar haar werk in Houthalen, een ritje van toch 8 km. Ze doet dat naar eigen zeggen omdat er al genoeg auto's op de baan zijn. Op deze manier kan ze haar steentje bijdragen aan het milieu. Bovendien krijgt Elke er zo haar dagelijkse beweging als extra erbovenop.

 • woensdag, 30 oktober 2019

  Jeannine Vandecruys is 72 en woont in de Witte Barrier. Ze is een heel consequente fietster en neemt voor alle verplaatsingen haar tweewieler. Alleen om de kinderen in Alken en Geel te bezoeken wordt de auto van stal gehaald.

 • donderdag, 24 oktober 2019

  Roger Geerts is na zijn pensionering een fervente fietser geworden.

  Hij heeft voor zijn job de hele wereld afgereisd en fietst nu zowat heel de gemeente af.

  Hij heeft zelfs één van de twee auto’s verkocht.

  Roger woont op de Lindeman in de Galgenbergstraat.